İçeriğe geç
Çevrimiçi Oyna 1

Navigasyon

Solitaire öğren

Solitaire Meydan Okuma

Solitaire Meydan Okuma

  1. Skorumu-Yen Bağlantıları

    Bir galibiyetten sonra arkadaşlarınızın hangi skoru veya süreyi geçmeye çalıştıklarını bilmeleri için net bir hedef gönderin.

  2. Bağlamı Yeniden Oynat

    Meydan okumayı bir tekrar videosu ile eşleştirerek paylaşılan bağlantının tamamlanmış koşunun kanıtı ile başlamasını sağlayın.

  3. Daha Anlamlı Zaferler

    Tamamlanmış bir Solitaire oyununu yeniden oynanabilir bir hale getirin, rövanş yapın veya bir skor yarışına dönüştürün.

Merak edebileceğin birkaç şey

Birine Solitaire skorumu geçmesi için meydan okuyabilir miyim?

Evet. vSolitaire'de kazandıktan sonra, başka bir oyuncunun sizin skorunuzu veya sürenizi geçmeye çalışabilmesi için tekrar oynatma veya meydan okuma bağlantısını paylaşın.

Bir Solitaire meydan okuması indirme gerektirir mi?

Hayır. vSolitaire meydan okuma ve tekrar bağlantıları masaüstü, tablet ve mobil cihazlarda tarayıcıda açılır.

Yeniden oynatma veya meydan okuma bağlantısını mı paylaşmalıyım?

Kazancı izlemelerini istediğinizde tekrar oynatma bağlantısını paylaşın. Aynı eli oynamalarını ve sonuçları karşılaştırmalarını istediğinizde ise meydan okuma bağlantısını paylaşın.

Hata yaparsam ne olur?

Kullanılabilir olduğunda Geri Al ile hamleni geri al. Puanlama veya uygunluk üzerindeki etkiler için modun kurallarına bak. Yeni oyun başlatmak veya yeniden başlatmak mevcut ilerlemenin yerini alabilir.

Öğren

Tercih ettiğin düzen

Sol veya sağ elle oynamayı seç.

Biraz rekabet

Arkadaşlarınla oyna veya günlük dağılımı dene.

Tarayıcıda oyna

Uygulama yükleme. Bir oyun aç ve oyna.

Atmosferi seç

Yumuşak Daylight veya daha sakin Dusk teması.

Daha fazlasını keşfet

Bir rehber, yeni bir oyun veya biraz ilham bul.

Tüm rehberler
Yeni bir ele hazır mısın?Klondike oyna
Privacy settings · Analytics off

Analytics

VSolitaire uses Google Analytics to understand how games, guides and shared links are used. Analytics is on by default, with advertising features and Google signals off. You can turn it off at any time and keep playing and sharing.

Your choice is saved on this browser for up to 180 days. Turning analytics off stops future collection and removes Google Analytics cookies from this browser; it does not delete data already collected or your saved games.