İçeriğe geç
Çevrimiçi Oyna 1

Navigasyon

Klasik solitaire

Üyelik Gerektirmeyen Solitaire

Nasıl oynanır
Oyun kontrollerine geç
Çekme
Zamanlayıcı
—
Skor
Galibiyet serisi. Solo ve Günlük Mücadelede art arda galibiyetler. Mevcut seri ve puanlama kuralları geçerlidir. Yalnızca bu tarayıcıda kayıtlı.
—

İstatistiklerin

Tümünü gör

İstatistikler yükleniyor…

Solitaire öğren

Üyelik Gerektirmeyen Solitaire

Üyelik Gerektirmeyen Solitaire

  1. Kayıt Duvarı Yok

    Klondike oynamaya başlamak için bir hesap oluşturmaya veya e-posta adresi girmeye gerek yok.

  2. Tarayıcı Öncelikli

    Web bağlantısından oynayın; uygulama yüklemesi, indirme veya kurulum gerektirmez.

  3. Daha Hızlı İlk Oyun

    Tahta, herhangi bir profil kararı alınmadan önce yüklenir, böylece ziyaretçiler hemen başlayabilir.

Merak edebileceğin birkaç şey

Solitaire'ı kaydolmadan oynayabilir miyim?

Evet. vSolitaire, bir hesap oluşturmadan önce tarayıcıda ücretsiz bir Klondike Solitaire oyunu başlatmanıza olanak tanır.

Geri alma özelliğini kullanmak için kayıt olmam gerekiyor mu?

Hayır. Kayıt olmadan oynarken geri al seçeneğini kullanabilirsiniz.

Kayit gerektirmeyen Solitaire ayni zamanda indirme gerektirmiyor mu?

Evet. Oyun tarayıcıda çalışır, bu nedenle kaydolmadan veya bir uygulama yüklemeden oynayabilirsiniz.

Hata yaparsam ne olur?

Kullanılabilir olduğunda Geri Al ile hamleni geri al. Puanlama veya uygunluk üzerindeki etkiler için modun kurallarına bak. Yeni oyun başlatmak veya yeniden başlatmak mevcut ilerlemenin yerini alabilir.

Öğren

Tercih ettiğin düzen

Sol veya sağ elle oynamayı seç.

Biraz rekabet

Arkadaşlarınla oyna veya günlük dağılımı dene.

Tarayıcıda oyna

Uygulama yükleme. Bir oyun aç ve oyna.

Atmosferi seç

Yumuşak Daylight veya daha sakin Dusk teması.

Daha fazlasını keşfet

Bir rehber, yeni bir oyun veya biraz ilham bul.

Tüm rehberler
Yeni bir ele hazır mısın?Bu modu oyna
Privacy settings · Analytics off

Analytics

VSolitaire uses Google Analytics to understand how games, guides and shared links are used. Analytics is on by default, with advertising features and Google signals off. You can turn it off at any time and keep playing and sharing.

Your choice is saved on this browser for up to 180 days. Turning analytics off stops future collection and removes Google Analytics cookies from this browser; it does not delete data already collected or your saved games.